In urma campaniei prin care asociatia noastra avea nevoie de o firma de arhitectura pentru proiectarea ansamblului rezidential destinat persoanelor cu dizabilitati, am primit sprijinul din partea companiei de arhitectura ARHIS Modul cu sediul in Bucuresti, strada Alexandru Constantinescu, nr. 41, et. 2, Sector 1. arhismodul.ro

Compania de arhitectura ARHIS Modul este reprezentata de doamna arhitect coordonator Cornelia Elena Purcarea  si domnul inginer Dragos Marin Purcarea in calitate de manager proiect. Expertiza si calitatea portofoliului de proiecte realizate de catre aceasta companie dovedesc competenta, pasiunea si devotamentul intregii echipe fata de profesia de arhitect.

Multumim companiei  ARHIS Modul pentru sprijinul acordat asociatiei noastre. Impreuna lucram la rezolvarea problemelor persoanelor cu dizabilitati. Principalele beneficii intr-un ansamblu rezidential proiectat pentru persoanele cu dizabilitati sunt :

• accesul imediat la educatie prin gradinita si scoala 1-10 clase;
  • accesul imediat si gratuit  la serviciile medicale prin centrul medical;
  • accesul imediat si gratuit la recuperare fizica prin centrul de recuperare;
  • accesul la un loc de munca si la recalificare profesionala prin sectia de croitorie, atelierele de manufactura;
  • accesul imediat la religie prin existenta bisericii ortodoxe;
  • accesul la alte activitati recreative prin sala de conferinte si parcul amenajat special pentru persoanele cu dizabilitati;

Liliana Anghelescu
                                                                                                                                             Presedinte fondator

Compania de arhitectura ARHIS Modul ofera servicii atat in proiectarea de arhitectura si urbanism, cat si in consultanta beneficiarului de la inceputul lucrarii pana la finalizarea acesteia.

Management de Proiect
Proiectare Constructii
Studii de Fezabilitate
Plan Urbanistic General (PUG)
Plan Urbanistic Zonal (PUZ)
Plan Urbanistic de Detaliu(PUD)
Documentatii pentru obtinerea Avizelor de la Forurile Competente
Autorizatie de Construire
Aviz P.S.I.
Autorizatie P.S.I.
Documentatii tehnice de executie
Urmarire de santier
Proiecte de Reabilitare si Consolidare
Proiecte de detaliu
Amenajari de interior
Amenajari peisagere
Concepte de Imagine
Consultanta asupra investitiilor din domeniul constructiilor
Studii de impact
Studii de amplasament
Evaluari imobiliare
Intrare in legalitate
Proiectare Structuri
Proiectare Instalatii
Proiectare Drumuri si Poduri
Expertiza energetica
Expertiza P.S.I.
Expertiza tehnica pentru constructii
Studii Topo
Studii Geotehnice
Studii istorice

POTLUCRA.EU

Scopul nostru este sa ajutam persoanele cu dizabilitati sa-si gaseasca locul de munca potrivit si sa facilitam procesul de recrutare pentru companiile interesate de acest proiect.

Fondator : Radu Stefan
Contact : radu.stefan@potlucra.eu