George Ciorita
Sat Stietesti comuna Draguseni jud Galati,
Competente: Introducere ,validare si prelucrare date -intretinere calculatoare -comunicarea cu furnizorii
EDUCAŢIE ŞI FORMARE
Introducere prelucrare si validare date Colegiul tehnic”Radu Negru”, Galati (Romania) Competente generale: -limba romana -limba engleza
Certificat operator,introducere,validare si prelucrare date Colegiul tehnic „Radu Negru”, Galati (România)
COMPETENŢE PERSONALE
Limba maternă română
Alte limbi străine cunoscute ÎNTELEGERE VORBIRE SCRIERE Ascultare Citire Participare la conversaţie Discurs oral engleză
Niveluri: A1 i A2:
Utilizator elementar – B1 i B2:
Utilizator independent – C1 i C2:
Utilizator experimentat Cadrul european comun de referinţă pentru limbi străine
Competenţe de comunicare -bune abilitati de comunicare in domeniul „operator in prelucrarea si introducerea datelor” -intelegator,comunicativ,calm
Competenţe dobândite la locul de muncă
– nu am avut un loc de munca pana acum deaorece m-am nascut cu un handicap de gradul 2 , ma pot descurca singur cu toate ca problema mea este la picioare – sunt un om ambitios de 25 de ani , inteligent si am mare nevoie de un loc de munca – pasiunea mea fiind calculatorul si tehnologia de aceea am absolvit cursul de operator introducere,prelucrare si validarea datelor cu nota 10 la Colegiul tehnic”Radu Negru”din Galati.
Procesarea informaţiei Comunicare Creare de conţinut Securitate Rezolvarea de probleme
Utilizator experimentat.
Contact: agresivremix91@gmail.com