• Cod de identificare fiscală: 33893688
  • Cont bancar RO74BRDE445SV09507584450
  • BRD – Agentia Bucurestii Noi , Sector 1, Bucuresti;

Puteti redirectiona 20% din impozitul pe profitul firmei dumneavoastra  !

Din orice venit, statul impozitează 16%. Din aceștia, 20% pot fi direcționați spre o organizație nonprofit. Banii nu mai ajung toți la stat, ci ajută un ONG să-și susțină financiar activitatea. Altfel spus, aveți posibilitatea să decideți ce se întâmplă cu banii din impozitele voastre. Și puteți decide să ne fiți alături. Procedura de redirecționare este simplă:

Puteti alege organizația noastră. Se va întocmi un CONTRACT DE SPONSORIZARE. Contractul completat va fi apoi trimis la noi în două exemplare semnate și ștampilate. Îl semnăm și noi, îl ștampilăm și returnăm un exemplar firmei dumneavoastra. Contractul reprezintă baza redirecționării cotei de 20% din impozitul pe profit.

Dacă firma nu a avut profit, aceasta are posibilitatea să facă sponsorizări. Pe măsură ce situația financiară a firmei se îmbunătățeste, aceasta își poate deduce din impozitul pe profit viitor sponsorizările făcute în anii precedenți.

Completeaza formularul de AICI si trimite-l pe adresa contact@asociatiamadalinanghelescu.ro