Holla dragii mei,

Numele meu este Oncuta, Am 30 de ani si sunt o fire visatoare si ambitioasa. Imi place sa ma lupt pana obtin ce visez, nu ma dau batuta niciodata. Ador viata, oamenii,imi place sa socializez, sa-mi fac prieteni, natura, animalele si tot ce e frumos, muzica, filmele bune si telenovelele. Imi place sa fiu cocheta, sa glumesc, imi plac plimbarile. Motto-urile mele sunt : ,,Viseaza si lupta pana visul devine o frumoasa realitate. Dragostea, esenta vietii, nobletea inimii frumoase viseaza lupta realizeaza.”

Familia si prietenii m-au iubit, apreciat si sustinut intotdeauna. Din punctul acesta de vedere pot spune ca sunt o persoana norocoasa. Fiind diagnosticata cu tetrapareza spastica de gradul I din nastere, (din fericire sunt afectata doar locomotor), imi este foarte greu sa-mi gasesc un loc de munca fiind nevoita sa lucrez de acasa, (un adevarat impediment in calea cautarilor mele). Din anul 2000 am fost autodidact in domeniul IT si traduceri engleza-spaniola, romana-engleza. Astfel sunt specializata in urmatoarele activitati :

Site-uri HTML/CSS si WordPress Sigle;
Ajustare fotografii (sau orice alta actiune in photoshop);
Admin cms (mentenanta administrare/intretinere) site ,blog facebook (pagina profesionala);
Debug erors in site (Depistare reparare erori site);
Instalare/dezinstalare programe devirusare  calculator online prin teamviewer;
Libre (Microsoft word) office work creere editare articole anunturi sau orice alt document;
Corespondenta online;
Traduceri engleza-spaniola viceversa romana-engleza viceversa si spaniola-romana viceversa (nu conteaza domeniul);

Detin un blog personal unde pot realiza articole comerciale contra cost firmelor private. Ma adresez agentiilor de turism, restaurantelor, producatorilor de confectii textile, firmelor care ofera servicii sau produse si care prin articole realizate de mine si publicate pe blogul meu aduc in atentia publicului tinta numele companiei. Prin capacitatea mea de a concepe articole comerciale fac posibila cresterea vanzarilor companiei dumneavoastre. Preturile pentru acest serviciu sunt modeste si de bun simt. Caut sa-mi castig existenta prin propriile competente, decent si cu demnitate.

Blogul se numeste Taclaua Adolescentina Alegria si este locul unde visele prind aripi devenind realitate. http://taclauaadolescentinaalegria.blogspot.ro/

Pentru comenzi : juanyanna.itwebdesign@gmail.com

Dorinta mea este sa demonstrez ca se poate indiferent de situatia in care te afli. Pe primul loc pun pasiunea in tot ce fac.  Mi-as dori ca persoanele cu dizabilitati sa aibe parte de acceptare in societate si drepturi egale cu toti ceilalti, iar cei care fac lucruri remarcabile sa fie apreciati la justa lor valoare.