Doamna Yvonne Carolina Schechter isi anunta disponibilitatea de lucra intr-o companie privata cu sediul in Bucuresti.

Calificari si diplome obtinute :

1999 – Diploma Bacalaureat Liceul Economic Administrativ-Virgil Madgearu;

2005 – Licenta -Relatii Economice Internationale Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir – Facultatea;

2012 – Certificat de absolvire – Inspector in Domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca – Institutia de invatamant Smart Protection Safety Expert;

2013 – Certificat – Lucrator social Asociatia Institutul pentru Politici Sociale;

2013 – Certificat- Inspector Resurse Umane – Asociatia Institutul pentru Politici Sociale;

2014 – Certificat – Asistent Relatii Publice si Comunicare – Fundatia Camera de Arbitraj si Mediere;

Limbi străine cunoscute : engleza si spaniola.
Competenţe şi aptitudini de utilizare a calculatorului : Windows 95, XP Professional, Office XP, Internet, E-mail.

Competenţe şi abilităţi sociale : comunicare, relationare, adaptare usoara, capacitate de organizare, principialitate,constiinta profesionala, spirit intuitiv empatic, abilitate de negociere, perseverenta, munca in echipa, bun mediator al conflictelor, disponibilitate si anduranta sociala si pshica.

Competenţe şi aptitudini organizatorice : capacitate de analiza si sinteza; eficienta, favorizarea climatului de lucru in echipa, bun organizator, socializare usoara, adaptare usoara, tinuta conduitata si constiinta profesinala, spirit creator, dorinta de autoperfectionare.

Telefon : 0731 067 260
Email : yvonnecarolina.schechter@yahoo.com