Suntem bucurosi sa va anuntam ca in urma anuntului nostru in care solicitam un teren pentru construirea unui ansamblu de locuinte, am primit o oferta de teren din partea domnului Gheorghe Tont.

Fiindca terenul domniei sale nu se afla situat in Bucuresti, ne facem datoria sa-i publicam anuntul in speranta ca o asociatie umanitara din zona Oradea sau imprejurimi va fi interesata sa dezvolte un proiect.

Asociatia Madalin Anghelescu transmite multumiri domnului Gheorghe Tont si il felicita pentru generozitatea sa.

Ofer gratuit 10.000 mp. ( 1 hectar ) de teren pentru camin de batrani, casa de copii, tabara de tineret, alte activitati caritabile, situat in zona turistica, colinara, langa Oradea, inconjurat de padure si izvoare, cu un microclimat,respectiv concentratia ionilor de oxigen si hidrogen, ce se preteaza pentru tratarea afectiunilor cardiace, pulmonare si neurologice. De asemenea ofer tot gratuit teren pentru un sponsor al proiectului caritabil,pentru pensiune sau alte activitati comerciale.

Telefon 0740208574.