Asociatia Madalin Anghelescu transmite public multumiri doamnei Dana Nutu de la UPA Solutions.   In urma publicariii de catre asociatia noastra a Scrisorii Deschise adresate companiilor din domeniul H R,  doamna Dana Nutu ne-a trimis urmatorul mesaj :

Upa Solutions are in  desfasurare o campanie activa si foarte ampla pentru recrutarea si asistarea la integrare a persoanelor cu dizabilitati:

Transformam dizabilitatea in abilitate!

Trimite CVul tau sau contacteaza-ne aici:

vreaujob@upasolutions.ro
0746220226
9/1625115037552451/?type=3&theater

Detalii despre proiect:
Asa cum este mentionat in anuntul promovat, unul dintre clientii nostri doreste sa realizeze o echipa total inovativa. Astfel, singurele competente solicitate in acest punct al recrutarii, sunt disponibilitatea de a lucra, de a face parte dintr-o echipa si de a invata lucruri noi.

In acest moment proiectul este deschis pentru Bucuresti si Judetul Ilfov.

Posturile pentru care integram se refera la sarcini precum: operare calculator, introducere date, sarcini de secretariat, diverse activitati hand made, sarcini de arhivare, implicuire urmand ca lista sa fie dezvoltata in baza competentelor persoanelor cu care vom lucra.

Pe parcursul primelor luni de la angajare (intre 6 si 12 luni in functie de ritmul de lucru si adaptare al fiecaruia), compania asigura transpunerea in termeni accesibili a task-urilor de la Managerii de echipe, catre angajatii cu dizabilitati, prin implicarea unei echipe dedicate pentru acest aspect.

Din acest motiv am rugamintea sa ne trimiteti  CV-uri la adresa vreaujob@upasolutions.ro apoi veti fi  contactati pentru a completa telefonic cate o fisa cu interesele si experienta fiecarei persoane in parte!

Sunt disponibile peste 100 de locuri de munca !

Cine este Upa Solutions ?

UPA Solutions – un grup de Unități Protejate Autorizate, reglementate conform legii 448/2006, cu modificările şi completările ulterioare, care își dorește să ofere clienților săi toate produsele și serviciile de care au nevoie, sub umbrela unui furnizor unic.

Umanitate Prin Acţiune!

În concordanţă cu aceste prevederi, orice companie sau instituţie care numără peste 50 de salariaţi are obligaţia de a angaja persoane cu handicap într-un procent de cel puţin 4% din numărul total de angajaţi sau să plătească o taxă de solidaritate reprezentând 50% din salariul de bază minim brut pe ţară înmulţit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu handicap.

În cuantumul acelei taxe lunare compania sau instituţia poate contracta servicii şi produse din partea unei unităţi protejate autorizate ce angajează şi realizează activităţi împreună cu persoane cu dizabilităţi (minim 30% dintre angajaţi sunt persoane cu handicap).

În acest context, contractarea unor servicii sau produse livrate de UPA Solutions permite o eficientizare a cheltuielilor pentru companie sau instituţie dar şi o investiţie în dezvoltarea comunitară şi ajutorarea persoanelor cu dizabilităţi.

upasolutions.ro